For proffen

Proff gulvbehandling - vi strekker oss lenger for deg som er håndverker.

Scanox har som mål å være markedets beste leverandør av produkter til behandling av gulv og trapp, og proff gulvbehandling er et viktig satsningsområde for oss. Det vil du som profesjonell håndverker nyte godt av.

Service

Vi er til for deg som krever det beste, både når det gjelder service, kvalitet og brukervennlighet. Vår oppgave er å bidra til at du får gjort jobben din så raskt, effektivt, sikkert og lønnsomt som mulig.

Hva kan vi bistå med?

Skal du i gang med et stort oppdrag? Vurderer du å levere anbud på et omfattende prosjekt? Da bør du ta kontakt med oss. Vi bistår deg gjerne med vurderinger knyttet til materialbruk, løsninger og forbruk. Kanskje nettopp vår erfaring og ekspertise er det som skal til for at jobben blir din, eller for å sikre at den blir så lønnsom som mulig.

Scanox for alle gulv

Proff gulvbehandling er et viktig satsingsområde for oss i Scanox. Serien med TreStjerner-produkter, lakk, maling og olje, dekker alle behov for både forarbeid og behandling av tre- og betonggulv. Enten det handler om nybygg, rehabilitering eller vedlikehold, er mulighetene mange også når det kommer til behandling av gulv.

Med gulvprodukter fra TreStjerner og rådgiving fra salgsteamet i Scanox, blir gulvjobbene både interessante og lønnsomme. Du får kompetansen du trenger for å føle deg trygg i anbudsfasen, få entreprisen, gjøre en god jobb og tjene penger.

Brukervennlig emballasje til TreStjerner Betongmaling, TreStjerner Betongolje, TreStjerner Klarlakk, TreStjerner Gulvlakk, TreStjerner Gulvolje og TreStjerner Gulvmaling, gjør TreStjerner-serien til et enklere valg for deg som proff.

BREEAM

BREEAM NOR er Norges fremste metode for klassifisering av bærekraftige bygg, med mulighet for sertifisering via NGBC (Norwegian Green Building Council). Den norske tilpasningen ble lansert 20. oktober 2011, og er byggenæringens eget verktøy for å måle miljøprestasjon. Metoden er utviklet av NGBC, i tett samarbeid med bygg- og eiendomsnæringen i Norge. BREEAM NOR er per dags dato Norges eneste metode for sertifisering av bærekraftige bygg.

 

Scanox tok dette tidlig på alvor, og alle produktene i TreStjerner-serien er derfor emisjonstestet etter BREEAM NOR-standard (3 døgn) Vi kan være behjelpelige med å skaffe nødvendig dokumentasjon i forbindelse med et prosjekt der våre produkter blir benyttet.


Kontaktinfo

Dag Erik Nilssen

Salgssjef Håndverk

dag.erik.nilssen@scanox.no

+47 926 39 515